Hōʻailona Hibiscus & Manaʻo - Symbolopedia (2024)

Hōʻailona Hibiscus & Manaʻo - Symbolopedia (1)

Ka-pōkole

ʻO ka pua hibiscus, me kona mau waihoʻoluʻu a me kona mau pua nani, paʻa i nā hōʻailona koʻikoʻi ma nā ʻano moʻomeheu like ʻole. Inā hoʻohana ʻia e hōʻailona i ka nani, makemake, mana, a mahalo paha, ʻōlelo nui kēia pua nani i kāna iho.

  • ʻO ka hōʻailona: nani, makemake, mana, mahalo

Hibiscus i ka Moe

Ke moeʻuhane ʻoe i kahi hibiscus, hōʻike pinepine ia i ka pono o ka hoʻohou a i ʻole ka hoʻololi. Hiki iā ia ke hōʻike i kou makemake e hōʻike iā ʻoe iho me ka ʻole o ka makaʻu a me ke kaohi ʻole. ʻO kēia pua nani e ʻike ʻia ana i loko o kāu moeʻuhane e hōʻike ana he pono ʻoe e hoʻolohe i ke aloha a me ka nani i kou ola a i ʻole ʻoe i ka wā ulu a ʻike iā ʻoe iho.

  • Hōʻailona: Hoʻohou, Hoʻololi, Hōʻike, Hoʻoulu, ʻIke iā ia iho
E heluhelu hoʻiHōʻailona Pua ʻAlani a me ke ʻano

E ʻike pū i kā mākou Mea Paahana no ka wehewehe ʻana i ka moemoeā manuahi

ʻO Hibiscus ma nā Moʻolelo Moʻolelo

Ma nā moʻolelo Hawaiʻi, pili ka hibiscus me ke akua wahine ʻo Pele i kaulana no kona ʻano wela, e hōʻike ana i ka mana a me ke kuko. ʻIke pinepine ʻia ka hibiscus ma ka lauoho o nā hula hula Hawaiʻi i hōʻailona o ko lākou nani a me ka nani. I ka wā Victorian, ʻo ka hoʻouna ʻana i kahi hibiscus i kekahi e manaʻo ʻia he nani ka mea hoʻouna.

Ma ka moʻolelo Hawaiʻi, pili ka hibiscus me ka waiwai a me ka kaulana. Ua ʻōlelo ʻia ʻo ka loaʻa ʻana o ka hibiscus i kāu kīhāpai hiki ke lawe mai iā ʻoe i ka pōmaikaʻi a me ka kaulana. Eia kekahi, ma ʻAigupita kahiko, ua manaʻo ʻia e hiki i ka hibiscus ke hana i ke kuko a me ke aloha ke hoʻohana ʻia i kekahi mau hana a me nā hana.

  • ʻO ka hōʻailona: mana, makemake, nani, waiwai, kaulana, aloha

Nā Manaʻo ʻUhane Hibiscus

Ma ka ʻuhane, hōʻailona ka hibiscus i ke kaulike maʻalahi ma waena o ke kino a me ka honua ʻuhane. ʻO kona mau waihoʻoluʻu a me kona ʻano ʻokoʻa e hōʻike ana i ka nani a me nā ʻano like ʻole o ke ola ma ka honua, ʻoiai ʻo kona wā pua pōkole e hoʻomanaʻo nei i ke ʻano kuʻuna o nā leʻaleʻa honua. Paipai ka hibiscus iā mākou e mahalo i kēlā me kēia manawa a loaʻa ka hauʻoli i ko mākou ola kino.

  • Hōʻailona: Kaulike, ʻokoʻa, Transience, Hauʻoli

ʻO ke ʻano o ka Hibiscus Tattoo

ʻO ka loaʻa ʻana o kahi peʻa hibiscus e hōʻailona pinepine ai i kahi kūpaʻa hohonu i ka nani, makemake, a me ka hōʻike pilikino. Hiki iā ia ke hōʻike i kahi pilina i nā wahi wela a i ʻole ke aloha i ka nani maoli. No nā poʻe ʻē aʻe, hiki i kahi peʻa hibiscus ke hōʻailona i kahi loli nui a i ʻole ka huli ʻana i ko lākou ola.

  • ʻO ka hōʻailona: nani, makemake, hōʻike pilikino, hoʻololi

FAQs

He aha ka hōʻailona o ka pua hibiscus?
Hōʻike ka pua hibiscus i ka nani, makemake, mana, a me ka mahalo. Eia naʻe, hiki ke ʻokoʻa kona manaʻo kikoʻī ma waena o nā moʻomeheu like ʻole a me nā pōʻaiapili.

He aha ka manaʻo o ka moeʻuhane o ka hibiscus?
ʻO ka moeʻuhane o kahi hibiscus e hōʻike pinepine i ka pono no ka hoʻohou a i ʻole ka hoʻololi. Hiki iā ia ke hōʻike i ka makemake no ke kūʻokoʻa o ka hōʻike ʻana, a i ʻole e hōʻailona i kahi wā o ka ulu a me ka ʻike pilikino.

He aha ke ʻano o ka peʻa hibiscus?
Hiki i kahi peʻa hibiscus ke hōʻailona i ka hoʻokō i ka nani, makemake, a me ka hōʻike pilikino. Hiki iā ia ke hōʻike i kahi manawa hoʻololi i ke ola o kekahi, a i ʻole kahi pilina i nā wahi wela.

Symbolopedia

Encyclopedia of Symbols

About ke kākau

ʻO Symbolopedia kahi encyclopedia o nā manaʻo hōʻailona. ʻOiai makemake mākou i ka wehewehe ʻepekema o nā hōʻailona, ​​​​pono e hoʻomanaʻo i ka hana ʻana o nā hōʻailona i loko o ke aupuni o ka subconscious, e waiho ana i kahi lumi no ka paʻi ʻana o ka noʻonoʻo e hoʻomau. Loaʻa i kā mākou ʻatikala nā kumu no ke aʻo hou ʻana e pili ana i kēlā me kēia hōʻailona.

Nānā ʻatikala

Hōʻailona Hibiscus & Manaʻo - Symbolopedia (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 5952

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.